19. februar 2015.19. feb 2015.
NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

CSU UJEDINIO REGION

Centar za stručno usavršavanje i SNjG ““ dve godine uspešne saradnje
Na projektni predlog Centra za stručno usavršavanje SNjG je prihvatio da finansira učešće na Sajmu turizma u Beogradu od 19. do 22. februara. CSU je ovom prilikom bio nosilac organizacije koja je okupila predstavnike, Srbije, Hrvatske, BiH i Makedonije.
U četiri sajamska dana izlagači iz četiri zemlje su predstavili svoje proizvode i mogućnost turističke valorizacije, na 50 m2 sajamskog prostora.
Po prvi put je dobar projekat CSU omogućio da se na međunarodno priznatom sajmu turizma pojave TOŠ, Vila Albedo, Rasadnik Marinković i naravno „Park nauke“ kao jedinstveni edukativni sadržaj grada Šapca koji postaje sve više destinacija školskih ekskurzija iz čitave zemlje.
Prema rečima direktora Centra za stručno usavršavanje mr Gorana Stojićevića, radi se o veoma uspešnom nastupu svih izlagača što će doprineti boljoj afirmaciji čitavog projekta i svake regije.
Veliki broj posetilaca štanda govori o atraktivnosti proizvoda i usluga sve četiri regije što u daljoj perspektivi treba da doprinese boljem ruralnom razvoju a samim tim i kvalitetnijem životu stanovništva.
CSU Šabac se nada da će saradnja sa SNjG u budućnosti biti još intenzivnija i da dobre projektne aktivnosti, kao ova, i dalje biti podržavane.
SNjG u finansijski podržava mnoge dobre projektne aktivnosti. To se desilo i sa Centrom za stručno usavršavanje iz Šapca koji je organizovao učešće na sajmu Turizma predstavnika svih zainteresovanih strana iz četiri regije: Drina-Sava, Drina-Tara, Prespa i Šara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa