Info

19. februar 2015.19. feb 2015.
U SUBOTU 28. FEBRUARA U ŠAPCU

ROĐENDANSKI PROGRAM SNIŽENjA U RODI

Specijalna sniženja, rođendanski karneval i brojna iznenađenja, predstavljaju samo deo bogatog slavljeničkog programa kojim će Roda Centar povodom proslave svog šestog rođendana, obradovati sve Šapčane u subotu 28. februara.
Posetioci Centra koji se pridruže rođendanskoj zabavi, imaće priliku da se pored kupovine uz sjajna sniženja, opuste uz raznovrsne sadržaje prilagođene različitim ukusima i generacijama. Prepodnevni sati rezervisani su za najmlađe, pa će svi mališani moći da se oprobaju u izradi rođendanskih čestitki i kreativnom oslikavanju lica, kao i da podstaknu maštu i dožive najlepše priče uživajući u dečjoj predstavi i druženju sa animatorima.
Nakon što sat otkuca 13 časova, DJ sesija najaviće nastavak programa u kome će atmosferu upotpuniti hodači na štulama, dok će ulični svirači u centru Šapca veselim ritmovima upućivati sve prolaznike na mesto najbolje zabave u gradu. Na kraju, kako i dolikuje, velika proslava biće krunisana ukusnom rođendanskom tortom, a svi koji odaberu da se prepuste slavljeničkom veselju imaće priliku da nezaboravne trenutke ovekoveče u kabini za fotografisanje.
Jedno je sigurno ““ predstojeća subota proteći će u znaku Roda Centra Šabac, a utisci će se dugo prepričavati. Do tada, domaćini poručuju: Roda rođendan je povod za dobar provod.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa