19. februar 2015.19. feb 2015.
KARATE: KLUB SOKO MAJUR

KLUPSKO TAKMIČENjE

U prostorijama karate kluba “SOKO“ u Majuru, po prvi put je održano klupsko takmičenje članova. Tamičenje je proteklo u sportskom duhu sa dosta adrenalina, jer nije mala stvar odmeriti kvalitet sa klupskim drugovima.
Nimalo lak zadatak imali su majstorski kandidati, članovi ovog kluba, koji su imali ulogu da ocene svoje mlađe kolege. Zadatak sudija bio je da ocene kvalitet izvedenih tehnika i kata. Na čelu sudijskog tima bio je majstor karatea Stefan Inđić dok su članovi tima bili Filip Tovilović, Jelena Čeivanović, Anja, Sanja i Ema Petrović, Teodora Nešković i Andrea Gligorić.
U više kategorija, u zavisnosti od zvanja i godišta, takmičilo se 25 karatista i prikazali su zavidno znanje. Kod najmlađih prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Emilija Trifunović (2009), a u muškoj konkurenciji njeni vršnjaci - Ivan Filipović je bio prvi, a Vuk Renovčević drugi. Starija grupa: Prvo mesto muškarci - David Ignjevski, drugo mesto ““ Miloš Pavlović, treće mesto ““ Mihailo Jovanović. Kod devojčica prvo mesto ““ Olivera Brković. Narandžasti pojas devojčice prvo mesto osvojila je Vanja Sarić, Tijana Nikolić drugo, Ana Sarić treće. Kod dečaka prvi je bio Strahinja Mihailović, drugi Boris Damčevski, treći Trifunović Bojan. Plavi pojasevi: Nikola Marković je bio prvi u svojoj grupi, a onda su fantastični Nemanja Nešković ispred Aleksandra Rankovića i Danila Bajevića priveli takmičenje kraju.
Sam kraj klupskog takmičenja začinila je Nađa Ćosić koja je po završetku svog prikazanog umeća dobila aplauz od svojih kolega, a sudije su je proglasile za najuspešnijeg takmičara.
Priznanja su dobili i Lazar Jezdić, Milan i Lazar Miočinović za dobro urađene tehnike.
Ovo takmičenje je dobra priprema za predstojeće turnire od kojih će se prvi u nizu održati u Badovincima 01. marta.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa