19. februar 2015.19. feb 2015.
RUSKA STRANKA

NAŠU VLADU FINANSIRA ZAPAD

U intervjuu korespodentu Moskovske internet televizije Pravda.ru, na pitanje kako komentariše da će bivši predsednik Britanske vlade Toni Bler zauzeti funkciju savetnika srpskog premijera Aleksandra Vučića, imajući u vidu da je 1999. godine Bler aktivno podržavao bombardovanje Jugoslavije prema novinskim podatcima usluge Blera će plaćati Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata, Slobodan Nikolić predsednik Ruske stranke je izjavio:
- Naša Vlada je prozapadna i sa tim predznakom ona pokazuje svoju izdajničku funkciju. Srbija trenutno praktično nema suvereniteta, Zapad je finansira.
Korespodent Pravda.ru je primetio, da je Vučić kada je rukovodio SRS žestoko kritikovao poziciju Blera, zašto je sada takav preokret?
- Zato što su na vlast njega doveli prozapadni lideri, to je svima poznato. On je izmenio svoj politički program radi dolaska na vlast. Znate, ljudi se menjaju sa vremenom ““ rekao je Slobodan Nikolić, i dodao.
- Mi nikada nismo bili bliski sa Emiratima. Oni su među prvima priznali Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu. Naš narod Tonija Blera smatra neprijateljem, zato što je on učestvovao u realizaciji bombardovanja NATO. On je proamerički čovek. Velika Britanija i Amerika su uvek zajedno, oni uvek održavaju zajedništvo, i to nije prvi put. Sada mi je nepoznata pozicija predsednika Republike Tomislava Nikolića. Po mom mišljenju njemu je neprijatno zbog svega ovoga, no sada je sva vlast u rukama premijera i on kontroliše uglavnom sve medije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa