19. februar 2015.19. feb 2015.
KONFERENCIJA ZA MEDIJE GRADSKOG ODBORA SPS

POVERENjE TRAŽI ODGOVORNOST

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije održao je u utorak konferenciju za štampu sa temom izbora za savete mesnih zajednica Drenovac i Desić. Predsednik GO SPS Zoran Bortić tvrdi da su izbori protekli u demokratskoj atmosferi i maksimalno korektno. Zahvalio se građanima ovih mesnih zajednica na velikom poverenju koje su iskazali listama vladajuće koalicije.
-Ovo ne znači da smo sada pobedili a da je to kraj. MZ Drenovac je ozbiljno radila i u prethodnom periodu i ima ozbiljne i ambiciozne planove zajedno sa gradom koje treba realizovati u naredne četiri godine. Mi smo ovde vlast još nešto više od godinu dana. Nadamo se da ćemo dobiti poverenje i na lokalnim izborima sledeće godine, da možemo da vodimo grad i u svakoj MZ ispunimo i uradimo ono što smo se dogovorili. Kada je u pitanju Desić, video sam u medijima tvrdnje da nije bilo sve po zakonu. Hoću da istaknem da je sve bilo regularno. Izbori su bili u martu prošle godine i do 31. decembra nije održan ni jedan sastanak. Svih sedam članova Saveta podneli su ostavke i nisu učestvovali u radu. Izbori su raspisani jer MZ ne može ostati bez rukovodstva, rekao je Bortić.
Prema njegovim rečima, apsolutno poverenje građana u liste lokalne samouprave iziskuje veliku odgovornost i za njih iz gradske vlasti i za članove saveta MZ. Navodi da će njihov rad građani vrlo brzo imati priliku da ocene i nada se da će uspešno raditi u narednom periodu i zaslužiti poverenje u budućnosti.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa