22. april 2010.22. apr 2010.
DEMOKRATSKA NARODNA REPUBLIKA SRBIJA (50 GODINA POSLE)

PRETNjE VOLjENOM VOĐI

Javni servis, i ostale televizije sa nacionalnom pokrivenošću i stranim kapitalom, prekinuli su najgledaniji rijaliti program Veliki brat Menja ženu na Farmi, da bi nas raščupane i sa govornom manom spikerke ganule do suza: Voljenom Vođi se Preti! Sa velikim P!
Ministarstvo Sile, Straha i Saobraćajne policije je odmah reagovalo i u Zasavicu, gde je Voljeni Vođa bio na važnom državnom zadatku, uputilo četiri „ganc nova“ blindirana “punta,“ zdelana v Kragujevac. Preko noći, iako se njihova proizvodnja ne očekuje pre četvrte prestupne godine, računajući od iduće.
Prvi “punto“ je vozio lično Ministar Sile, Straha i dapače Saobraćajne policije. Drugim je pilotirao promoter svih poslova stoleća i sin pretposlednje penzionerke, poslednji preživeli je glavom i penzijom Krkobabić senior, Mlađani Il Mlađa. Trećim, sa ugrađenim džojstikom umesto volana, tek da ga želja mine, zamaskiran tamnim naočarima protiv uroka sam gensek NATO-a, Danica Vukdrašković. Četvrti je nešto kasnije stigao na Zasavicu. Novinarima koji su se tu zadesili a ne pripadaju dvoru, Ministar novih tehnologija, Boža plemeniti od Meridijan banke, rekao je da bi i oni stigli na vreme da su imali ugrađen motor. Ovako, morali su na svakih deset kilometara da potroše po četiri stipendirana studenta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa