26. februar 2015.26. feb 2015.
TEKVONDO KLUB „ŠABAC“

KADETIMA PEHAR

Sportska hala “FMP“ u Železniku, bila je protekle nedelje mesto održavanja jedanaestog po redu otvorenog međunarodnog tekvondo turnira “Omega kup 2015“. Učestvovalo je 49 klubova sa ukupno 535 takmičara iz 12 zemalja.
Tekvondo klub Šabac je nastupio sa 12 takmičara u svim uzrasnim kategorijama koji su osvojili devet medalja od čega sedam zlatnih, jednu srebrnu i jednu bronzanu. Kadetskom timu tekvondo klubu Šabac je pripao pehar za ukupno drugo mesto ispred TK “Elit“ iz Inđije, dok je prva bila ekipa TK “Eurošped“ iz Vršca.
Naš glavni cilj na “Omega kupu 2015“ je bio provera kadeta i u tome smo potpuno uspeli jer su svi naši kadetski reprezentativci osvojili zlatne medalje. Naš muški kadetski tim je zauzeo prvo mesto pokazavši izuzetan kvalitet i dominaciju svojih takmičara a ukupno zajedno muški i ženski kadetski tim tekvondo kluba “Šabac“ je bio drugi. Krajem naredne nedelje ćemo videti domete naših najmlađih takmičara pošto idemo u Beograd na Prvenstvo Srbije za pionire i juniore ““ rekao nam je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac“.
Osvajači medalja na turniru “ Omega kup 2015“
Zlato: Dunja Sarić, Ivana Tadić, Milica Tijanić, Mateja Vučinić, Marko Marković, Viktor Puškić i Uroš Belanović. Srebro: Maja Dukić. Bronza: Marko Lazić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa