5. mart 2015.5. mar 2015.
TRADICIONALNI KARATE: KUP ŠAPCA

SOKO PRETPLAĆEN NA BRONZE

Posle pozdravnih reči dr Vladimira Jorge i proglašenem turnira otvorenim, revijalno je nastupio „četverac“ iz Majura u sastavu Savić Sara, Trifunović Emilija i sestre Sarić Ana i Vanja...
U takmičarskom delu nastupilo je 20 takmicara koji su osvojili najviše bronzanih medalja, koje su osvojene u veoma jakoj konkurenciji i imaju veoma blistav sjaj.
Bronzane medalje zaslužili su: Sarić Ana i Vanja, Brković Olivera, Ćosić Nađa, Čekić Uroš, Bogdanović Mihajlo, Trifunović Bojan, Filipović Nikola, Jezdić Lazar, Renovčević Ognjen, Miočinović Lazar i Miočinović Milan. Srebrne medalje su osvojili Trifunović Emilija i Aleksandar Ranković, dok su se pozlatili Sara Savić i Filipović Ivan svi u katama pojedinačno.
Zlatom su se okitile i Sanja, Anja i Ema Petrović koje su nastupile u kata-timu. Sa najviše osvojenih medalja u Majur se vratio Tovilović Filip koji se takmičio u četiri discipline. U katama pojedinačno i kata-timu osvojio je zlatne medalje, dok je u ko go kumite i fri- stajl disciplinama zauzeo treća mesta. Ovo je Filipu dobar zalet za Italiju gde će se takmičiti za titulu na Evropskom prvenstvu.
U klubu su zadovoljni ostvarenim rezultatima, jer među takmičarima je bio veliki broj dečaka i devojčica koji su po prvi put stali na tatami.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa