22. april 2010.22. apr 2010.
RAUCH KONSTANTNO ULAŽE U SRBIJU

ZA TRI GODINE 20 MILIONA EVRA

Ministar trgovine i usluga dr Slobodan Milosavljević otvorio je proteklog ponedeljka novu proizvodnu liniju u Rauch fabrici sokova u Koceljevi.
Povodom početka rada linije za punjenje pakovanja od dve litre u fabrici je održana konferencija za novinare na kojoj su osim ministra bili prisutni generalni menadžer Rauch Serbia Heinz Dei-Michei, menadžer Perica Aleksić, predstavnik ambasade Austrije u Srbiji kao i predsednici šabačke i koceljevačke opštine Miloš Milošević i Veroljub Matić
Od 2006. godine, nakon kupovine koceljevačke fabrike “Voćar“, usledila su konstantna ulaganja u proizvodnju.
- Nakon kupovine fabrika je kompletno renovirana a od 2007. u Srbiji je investirano oko 20 miliona evra - rekao je na konferenciji generalni menadžer Rauch Serbia Heinz Dei-Michei.
Pored nove linije za punjenje pakovanja od dve litre u koceljevačkoj fabrici postoji jedan pogon za PET boce kao i dva za tetra pak ambalažu.
Linija, koja je prošlog ponedeljka puštena u rad, za sat vremena može da zapakuje šest hiljada dvolitarki, što znači da samo uz korišćenje novog pogona iz Rauch fabrike u Koceljevi dnevno može izaći 240 hiljada litara sokova, nektara ili osvežavajućih bezalkoholnih pića. To je količina za čiji prevoz je potrebno 11 transportnih kamiona.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa