5. mart 2015.5. mar 2015.
SAJAM PRIVREDE U VALjEVU

PROMOCIJA DOMAĆE PROIZVODNjE

Najveća privredna sajamska manifestacija u zapadnoj Srbiji ““ 12. SAJAM PRIVREDE ZAPADNE SRBIJE „SPREG 2015“, održaće se od 1. do 3. aprila u Valjevu
Na izložbenom prostoru od oko 3.000 kvadratnih metara Omni Centra očekuje se učešće preko dve stotine izlagača iz Srbije i Republike Srpske. Sajam u Valjevu je nespecijalizovan, a izlagači su predstavnici različitih privrednih grana i lokalnih samouprava.
Cilj valjevskog regionalnog sajma je promocija domaće proizvodnje, pa će primarnu ulogu imati proizvodne delatnosti sa oko 80% udela u izlagačkom delu.
U okviru propratnog programa sajma, koji ove godine podržava i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), biće organizovano nekoliko dešavanja na temu razvoja poljoprivrede, geografskog porekla proizvoda i sertifikacije. Predviđeno je da se održi i sastanak predstavnika 40 lokalnih samouprava Srbije i BiH na temu međusobne ekonomske i druge saradnje.
Kao podsticaj zapošljavanju, trećeg dana sajma, u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja Valjevo, biće organizovan tradicionalni prolećni sajam zapošljavanja.
Izvršni organizator sajma je Agencija Gatti iz Valjeva, suorganizatori su Domaći trgovački lanac, kompanija Europrom iz Valjeva i Grad Valjevo.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa