12. mart 2015.12. mar 2015.
TRIBINA „SVEŽ VAZDUH“

ŽVAKA U PEPELjARI

Prva u nizu tribina pod nazivom “Svež vazduh“, u organizaciji Radio ““ televizije Šabac, priređena je prošle srede u klubu Šabačkog pozorišta. Čast da “probije led“ i prvi, na svoj satirično ““ duhovit način Šapčanima osveži vazduh, pripala je novinaru i kolumnisti Dragoljubu Draži Petroviću. Tribina je ujedno bila i promocija knjige “Žvaka u pepeljari“ koju je nedavno objavio „Službeni glasnik“, a prema rečima urednice Gordane Milosavljević Stojanović, očekuje se da iz štampe izađe i drugo izdanje.
“Žvaka u pepeljari“ je zbirka kolumni koje je Dragoljub Draža Petrović pisao za Dnevni list “Danas“, obrađujući dnevno-političke teme na duhovito ““ satiričan, skoro na način Radoja Domanovića, koji tekstove čini aktuelnim za čitanje i posle mnogo godina. Zato je urednici “Službenog glasnika“ Gordani Milosavljević Stojanović priređivanje ove knjige predstavljalo veliko zadovoljstvo.
Draža Petrović, pak, misli da će za deset godina, “Žvaka u pepeljari“ biti prevaziđena knjiga.
Promocija ““ tribina “Svež vazduh“ novi je projekat Radio - televizije Šabac, pokrenut sa ciljem da se publici omogući da vide i čuju ličnosti koje imaju šta da kažu, a u poslednje vreme se ne pojavljuju u medijima.
U prijatnoj atmosferi kluba Šabačkog pozorišta, o ličnostima i događajima koji nas okružuju i inspirišu, Draža Petrović je interaktivno komunicirao sa Šapčanima, a promociji je, između ostalih prisustvovao i gradonačelnik Nebojša Zelenović.
(Izvor: TV Šabac)

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa