• aero 837 ▲ 0,36%
  • vpdu 8.300 ▲ 2,47%
(12. март 2015.)

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГО СПО ШАБАЦ

Прошле суботе, у Београду, омладине ГО СПО Београда и ГО СПО Шапца обележиле су 25. годишњицу оснивања странке.
У кнез Михаиловој улици у Београду организован је штанд. Омладинци СПО из Београда и Шапца делили су поклоне грађанима. Старији грађани су добили књиге председника СПО Вука Драшковића, док су млади добили промотивни материјал о историјату Српског покрета обнове.
У разговору са грађанима млади су истакли значај СПО за Србију у протеклих 25 година, као и то да је Србија у Европи један од основних циљева за које се Српски покрет обнове борио и бори. Такође, омладина СПО сматра да се положај младих није пуно променио у претходних четврт века јер и данас велики број младих жели да напусти земљу.
- На овај начин желимо да наше старије суграђане подсетимо, а млађе информишемо, о свему ономе што је Српски покрет обнове урадио и истрпео у својој двадесетпетогодишњој борби за слободну, демократску и европску Србију. - истакао је Страхиња Васиљевић председник омладине СПО Шабац.

18. април 2019.