19. mart 2015.19. mar 2015.
FUDBAL PRVA LIGA SRBIJE ““ 18. KOLO

U NEMILOSTI SUDIJE

Sloga (PM) - Mačva 1 : 0 (0:0)
Petrovac na Mlavi ““ stadion Sloge. Gledalaca 500. Sudija: Dragan Čolović. Pomoćnici: Slobodan Pavlović i Pavle Piper. Žuti kartoni: Planić i S. Petrović (Sloga), Radovanović, Đukanović, Spasenović i Pejović (Mačva). Strelac Stojanović u 88. minutu.
Sloga: Ranković, Stević, Stojanović, Đorđević (od 62. Tripković), Lepojević (od 77. S. Petrović), Mišić, Melvin, Apija, Planić, Atanasijević, Kovačević(od 72. Rakić).
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović (od 75. Lekić), Radovanović, Prodanović (od 85. Gavrilović), Đukanović, Tomić (od 55. Krmar), Okoro, Živanović, Milinković, Marković.
U Petrovcu na Mlavi, Mačva je prikazala sličnu igru kao i u prethodnih nekoliko kola. Istakao se ponovo Ruben. Na samom startu utakmice, tamnoputi napadač Mačve prodro je po levoj strani i ubacio loptu Živanoviću koji je izglednu priliku za gol ponovo promašio. U daljem toku utakmice, Mačva je bila u nemilosti sudije Čolovića, koji je crtao kako domaćini da dođu do trijumfa. Sudio je nekoliko slobodnih udaraca oko šesnaesterca Mačve kako bi najbolji izvođač “slobodnjaka“ u ligi Stojanović, matirao Stepandića.
Na samom kraju utakmice ovakvo suđenje za domaću ekipu urodilo je plodom. Stojanović je topovskim šutem obezbedio pobedu svojoj ekipi.
Uprava FK „Mačve“ sporazumno je raskinula saradnju sa šefom stručnog štaba, Momčilom Raičevićem. Uskoro dolazi novi trener „Mačve“. Pregovori su u toku.
Naredno kolo igra se u subotu. Mačva dočekuje ekipu Proletera. Biće to još jedan težak susret koji počinje u 14,30 časova. Podržimo Mačvu.
S.M.T.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa