19. mart 2015.19. mar 2015.
TEKVONDO KLUB „ŠABAC“

KADETI PRVACI SRBIJE

Zvanično prvenstvo Srbije u 2015. godini za kadete i seniore održano je proteklog vikenda u sportskoj hali “Voždovac“ u Beogradu uz učešće oko 300 takmičara iz 44 kluba.
Tekvondo klub „Šabac“ je nastupio sa 14 takmičara koji su na kraju dana uknjižili 11 medalja, od čega pet zlatnih, dve srebrne i četiri bronzane. Muškom kadetskom timu tekvondo kluba „Šabac“ je pripao veliki pehar za ukupno prvo mesto sa osvojenih 35 bodova i pehar za ukupno treće mesto kada se saberu muški i ženski kadetski timovi zajedno.
Ponovo smo imali veoma uspešan takmičarski dan i osvajanjem kadetske titule prvaka Srbije uz titulu ubedljivih pionirskih prvaka Srbije od pre dve nedelje potvrdili da tekvondo „Šabac“ ima najjači mladi tim u Državi. Naši takmičari predvođeni trenerima, uz nesebičnu podršku roditelja i vernih navijača ponovo su zablistali na putu ka uspehu.
Narednog vikenda naš tim će nastupiti na jednom od turnira u Srbiji ili regionu o čemu uskoro odlučujemo ““ rekao nam je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac“.
Osvajači medalja na kadetskom i seniorskom prvenstvu Srbije 2015:
Zlato: Igor Ivanović, Mateja Vučinić, Marko Marković, Ivana Tadić i Aleksandar Simić.
Srebro: Dunja Sarić i Viktor Puškić.
Bronze: Marko Lazić, Dragana Ilić, Anja Krajišnik i Dimitrije Đukanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa