29. april 2010.29. apr 2010.
KANCELARIJA ZA MLADE

GREŠKE U OBRAZOVNOM SISTEMU

Omladinska inicijativa “Mladi su budućnost“ u tročlanom sastavu: Mina Mandić, Aleksandar Milanović i Kristina Radovanović, na finalnom takmičenju, održanom prošle nedelje u Centru za kulturnu dekontaminaciju u Beogradu osvojila drugo mesto
- Na takmičenju je učestvovalo trideset timova iz cele Srbije. Svako je imao po sedam minuta da predstavi svoj projekat. Svaki tim je imao mogućnost da odabere neku temu, a mi smo pokušali da ukažemo na nedostatke današnjeg obrazovnog sistema, kao i različite načina na koje one mogu da se isprave. Bili smo najoriginalniji i najhrabriji i samim tim smo privukli najveću pažnju. Realno smo se nadali prvom mestu, ali nažalost, osvojili smo samo drugo.
Nakon takmičenja, od žirija koji je delovao u sastavu: Marko Karadžić, Marko Popović i Vladimir Ateljević, dobili smo obrazloženje da nismo pobedili jer oni nisu imali dovoljno vremena za odlučivnje. Navodno da su razmišljali još pet ili deset minuta, sigurno bi pobedili, ali ovako smo samo drugi ““ rekla nam je Kristina Radovanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa