19. mart 2015.19. mar 2015.
„NATINA“ ŠKOLA I HUMANITARNO UDRUŽENjE „ANA“ OBRADOVALI PORODICU FAFULIĆ

POKLONI SA LjUBAVLjU

Posle niza akcija OŠ „Nata Jeličić“ i Humanitarnog udruženja „Ana“ porodica Fafulić iz Obrenovca dobila je u ponedeljak još jedan poklon. Na kućnu adresu pristigla je bela tehnika u vidu šporeta na drva, frižidera i televizora.
- OŠ „Nata Jeličić“ pored svoje osnovne delatnosti, obrazovanja i vaspitanja dece, vodi računa i o svojim učenicima koji su ugroženi. To je jedna od porodica koja je trenutno najugroženija i mi smo je pomogli sa mnogo sredstava. Učestvovali su svi učenici iz škole. Prikupili su novac, a učenici iz Produženog boravka su napravili predstavu. Sav novac je prosleđen porodici za kupovinu osnovnih stvari za život. Ceo kolektiv je učestvovao u ovome. Izuzetno smo srećni i ponosni što smo koliko-toliko pomogli ovoj četvoročlanoj porodici ““ rekao je učitelj Vesko Isailović.
Zahvalnost na učešću u akciji i na doprinosu da se porodica Fafulić oseća srećno, zadovoljno i ohrabreno izrazila je i predsednica HU „Ana“ Vesna Milekić koja je sa velikom radošću uručila preko potrebne stvari.
- Ovom akcijom prikupili smo dovoljno sredstava da im obezbedimo elementarne uslove za život. Pokazali smo da udruženim snagama možemo da damo veliki doprinos i da promenimo nečiji život, da ga učinimo lepšim i boljim. Srušili smo jednu zabludu koja vlada u našem društvu a to je da humanitarnim radom mogu da se bave samo ljudi koji su i sami bogati ili su slavni ili možda pripadaju nekoj političkoj partiji. Humanitarnim radom mogu da se bave svi koji imaju plemenite ideje, koji su svesni da treba da daju učešća u ovom društvu i koji zaista vole ljude takve kakvi jesu. Iskoristiću ovu priliku da pozovem sve ljude dobre volje koji su zainteresovani da se bave humanitarnim radom i koji razmišljaju na isti način da nam se pridruže i da zajedničkim snagama budemo pokretačka sila koja će ovo društvo u kojem živimo učiniti mnogo lepšim i boljim ““ dodala je Vesna Milekić.
Dobrodošlicu dobročiniteljima pokazala je i samohrana majka troje dece Azra Fafulić istakavši da joj sve do sada urađeno mnogo znači.
- Zahvalna sam Vesni i svima koji su organizovali sve ovo da ulepšaju život mojoj deci. Pošto smo mi iz Obrenovca došli ovde upisala sam ih školu „Nata Jeličić“. Mnogo mi je drago što se neko našao da im pomogne. Najviše mi znače šporet i frižider. Bili su mi neophodni jer sam imala neki šporet u raspadu. Ovo je sada sve dobrodošlo ““ rekla je Azra.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa