19. mart 2015.19. mar 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: REČ NOVIH ČELNIH LjUDI

RAD I RED

Nova garnitura čelnih ljudi opštine Vladimirci rešena je da uvede odgovoran rad i besprekoran red, tvrde i predsednik SO Milenko Arsić i zamenik predsednika opštine Milorad Milinković.
Arsić dolazi iz redova DSS i decidirano ističe.
- Treći put smo u poziciji da činimo vlast u opštini i uz rejting koji smo izgradili nadamo se da ćemo opštinu izvesti iz ćorsokaka u koji ga je uvela prethodna vlast. Biće uvedeni red a rad se podrazumeva tako da je nadamo se iskreno bolji život pred žiteljima opštine. Bliži smo i vlasti na nivou republike pošto smo na istoj talasnoj dužini. Zapećemo iz petnih žila tako da iako nismo spremni na velika obećanja što i nije naš stil verujemo u težak ali posao koji će dati boljitak. Posao kreće i nećemo ni čas izgubiti jer kasni se mnogo, veli Arsić.
Milorad Milinković kadar je SNS i deli mišljenje uz dodatak.
- Sve rečeno se podrazumeva ali mi moramo shvatiti da je sve u našim rukama. Naravno nikako sa starim navikama, biće reda i rada kako priliči onome ko je posustao kao što su bili oni pre nas. Što se pak republike tiče nadamo se da ćemo im biti bliski idejama i rezultatima i da pomoć neće izostati iako se ,ponavljam, uzdamo u svoj rad, zaključuje Milinković.
A prvi rezultati se očekuju uskoro.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa