19. mart 2015.19. mar 2015.
Dan struČnog usavrŠavanja u Šapcu

ŠTO BOLjE OBAVITI POSAO

U okviru 31. Zimskih susreta učitelja Srbije, Savez učitelja Republike Srbije, u saradnji sa Društvom učitelja Šabac, organizovalo je Dan stručnog usavršavanja. Skup se održava u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“. Pored jednodnevne obuke, priređena je izložba udžbenika, nastavnih sredstava i dečje štampe za osnovne škole.
Pokrovitelj Dana stručnog usavršavanja je Grad Šabac. Organizatore i polaznike pozdravio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, naglašavajući važnu ulogu edukacije i stručnog usavršavanja učitelja i nastavnog kadra.
Kako je istakla Ana Marinković, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti, Zimski susreti učitelja u Šapcu održavaju se osmi put, a lokalna samouprava je uvek spremna da podrži ovakva okupljanja.
- Čast nam je i zadovoljstvo što Društvo učitelja Šapca uživa rejting koji mu obezbeđuje ulogu organizatora ovako važnih skupova. Grad Šabac podržava susrete koji doprinose stručnom usavršavanju i dodatnom obrazovanju jer želimo da naši prosvetni radnici što bolje obavljaju posao, rekla je Ana Marinković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa