19. mart 2015.19. mar 2015.
ZAVRŠEN GODIŠNjI TURNIR ŠAH SEKCIJE GRADSKOG UDRUŽENjA PENZIONERA

NAGRADE ZA NAJBOLjE

Tokom prošle sedmice u prostorijama Gradskog udruženja penzionera grada Šapca bilo je veoma uzavrelo. Dvanaest igrača borilo se za što bolji plasman na Godišnjem turniru Šah sekcije i ulazak u tim koji će se takmičiti tokom godine van Šapca.
- Više smo nego zadovoljni kako se odvijao turnir. Prošao je bez ikakvih problema. Igralo se korektno i fer po pravilima FIDE. Završili smo bez dana pauze ““ rekao je Slobodan Đurić, zamenik predsednika Šah sekcije prošlog petka na zatvaranju Godišnjeg turnira.
Šestorici prvoplasiranih Vojislavu Teodoroviću, Slobodanu Đuriću, Slavoljubu Vujkoviću, Veselinu Damjanoviću, Andriji Stojancu i Dragoljubu Bojičiću novčane nagrade u iznosu od 3.000 dinara za prvo mesto, 2.000 za drugo, 1.500 za treće i četvrto i 1.000 dinara za peto i šesto mesto uručio je zamenik predsednika Gradskog udruženja penzionera grada Šapca Momir Pavić.
- Čestitam vam na uspešno organizovanom turniru, svim učesnicima turnira na učešću, a dobitnicima nagrada za osvojena mesta. Želim vam da još puno godina učestvujete, osvajate nagrade i igrate šah ““ dodao je Pavić.
Pobednik Vojislav Teodorović je i ove godine ponovio prošlogodišnji uspeh.
- Mogu vam reći da je bilo veoma interesantno šahovsko prvenstveno. Tri stvari su bile interesantne. Osvojiti prvo mesto, steći pravo za ekipu sekcije šabačkih penzionera na drugim takmičenjima i veliki broj kibicera koji su nas pratili. To je mnogo uzbudljivo i interesantno ““ istakao je Teodorović.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa