19. mart 2015.19. mar 2015.
RADOVI NA IZGRADNjI NARODNE KUHINjE NA LETNjIKOVCU U TOKU

MODERAN OBJEKAT DO KRAJA APRILA

Zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić prošle srede, 18. marta, obišao gradilište na Letnjikovcu gde su u toku radovi na izgradnji objekta za pripremu obroka za Narodnu kuhinju. Zahvaljujući projektu Odeljenja za društvene delatnosti veći deo finansijskih sredstava obezbeđen je posredstvom nevladine organizacije „Housing center“ dok je grad uzeo učešće sa dvadeset pet odsto.
- Izgradnjom ovog objekta povećava se bezbednost u pripremanju obroka za Narodnu kuhinju i poboljšavaju uslovi rada za zaposlene Predškolske ustanove „Naše dete“ koji su angažovani na ovim poslovima. Želim da pohvalim i njihovo dosadašnje požrtvovanje jer ni u teškim uslovima nije bilo prekida u ovom poslu. Na ovaj način stvaraju se uslovi da se nesmetano pripremi 1.100 obroka za materijalno najugroženije prema kojima grad pokazuje solidarnost i odgovornost - rekao je zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić.
Završetak radova planiran je do kraja aprila kada će Predškolska ustanova „Naše dete“ dobiti moderan i savremen objekat sa oko trista kvadrata raspoloživog prostora.
- Predškolska ustanova „Naše dete“ je jako zadovoljna što će se ovaj projekat privesti kraju tako da ćemo mi u buduće vreme raditi u daleko bezbednijim, kvalitetnijim i boljim uslovima rada ““ dodala je direktorka Marica Vuletić.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa