19. mart 2015.19. mar 2015.
TeŽnja ka konstantnom proŠirenju

USPEŠAN RECEPT KOMPANIJE AGROPAPUK

Sledeći uspešan recept iz prethodnih godina, kompanija Agropapuk nastavlja sa dobrom praksom otvaranja novih prodajnih objekata. Novi, 30. u nizu početkom aprila, startovaće sa radom na adresi u ulici Jovana Cvijića broj 32. Objekat se nalazi na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u okviru naselja Trkalište.
- Kao deo našeg poslovnog plana i dogovora, a kao rezultat uspešnosti našeg poslovanja i poverenja koje nam konstantno ukazuju naši klijenti, odlučili smo se za ovaj, treći po redu objekat u Šapcu. Nekako se poklopilo da treći objekat u Šapcu bude i naš trideseti u okviru maloprodajnih objekata naše kompanije. Izuzetno sam zadovoljan što se ovo događa baš u Šapcu jer sam stekao utisak da se odgovorni ljudi u gradu na sve načine bore da privuku nove poslodavce- istakao je za naš list Bratislav Bogatić, vlasnik kompanije Agropapuk i dodao.
- Na ovaj način, uz poštovanje najviših standarda poslovanja, bićemo još bliže našim kupcima i dostupniji u našem regionu. Raduje me što će na ovaj način otvoriti mogućnost za nova radna mesta što ima posebnu težinu u okolnostima pod kojim danas poslujemo i živimo. Otvaranje ovakvog objekta ima posebnu težinu i predstavlja podstrek za sve nas.
Svečano otvaranje u četvrtak 2. aprila sa početkom u 10 časova će kao i uvek pratiti degustacija proizvoda kompanije Agropapuk uz prigodne poklone za posetioce novog prodajnog objekta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa