26. mart 2015.26. mar 2015.
SANRAJS OSVAJA SVET FUDBALA

Sjajni uslovi za razvoj asova

Sportsko rekreativni centar „Sanrajs“ se polako izgrađuje postajući sve lepši i moderniji i poprima obrise koji postaju zaštitno lice Šapca. Priča traje već tri godine i ove zime je na četiri terena sa veštačkom travom i u balonima treniralo preko 500 dečaka iz gotovo svih šabačkih klubova i škola fudbala (Mačva, Savacium, Donjošorac, OFK Šabac, Radnički Šabački, Letnjikovac, Olimpik...).
Na istim terenima se već dve sezone igraju utakmice Mini-Maksi lige u sedam kategorija (od 2007. do 2002. godišta). Pored svih šabačkih klubova i onih iz okruženja ove godine su nastupili i timovi iz Rume, Sremske Mitrovice, Šida, Loznice i Valjeva. U bespoštednoj igri nastupile su 72 ekipe sa gotovo 1.000 mladih fudbalera.
Ništa manje zanimljivo nije bilo ni u Biznis ligi u kojoj su se borile 24 ekipe iz šabačkih firmi. Borbe su trajale od novembra do polovine marta pod pokroviteljstvom Karlsberga-Lav biznis liga pa su i stariji majstori malih terena imali svojih pet minuta slave.
-Sportski centar Sanrajs nalazi se na najboljoj lokaciji u gradu i na svih pet hektara biće izgrađeni sportski tereni, a sve će se nalaziti na pet minuta od centra Šapca. Već postoje četiri terena sa veštačkom travom, jedan u hali a tri su zimi u balonima, a u proleće postaju otvoreni fudbalski tereni. Izgrađeno je i šest šljakastih terena na kojim se već igraju fjučersi, kao i prvenstva Srbije u više uzrasnih kategorija. Postoji i manji rastoran sa letnjom baštom i kafić u sklopu fudbalske hale ““ rekao je na početku razgovora Nenad Crnogorac koji neumorno radi na podizanju ovog modernog sportskog centra.
U sportskom centru tek predstoje veliki radovi.
-Čim vremenske prilike dozvole uradićemo teren dimenzija 110h60 metara kao i veliki teren sa veštačkom travom jer planiramo da stvorimo veliki fudbalski centar u kome će se nalaziti veliki restoran u čijem će sklopu biti SPA centar, teretana i svi ostale potrebni sadržaji. U drugoj fazi predviđeno je da se izgradi i 30 bungalova kako bi mogli da smestimo fudbalske ekipe sa strane i organizujemo letnje i zimske pripreme kao i kampove za male fudbalere. Izgradićemo i trim stazu, otvoreni bazen i tako zaokružiti jednu jako lepu i modernu sportsku priču.
Vaš san se polako i sigurno realizuje.
-Mi se polako, iz godine u godinu širimo, rastemo i tek ćemo biti jaki. Trudićemo se da uvek budemo na usluzi svim našim prijateljima, koji i sada ističu da nigde u našoj zemlji, na jednom mestu, nisu videli toliko kvalitetno urađene sportske objekte. Ponudićemo i saradnju najvećem klubu na našim prostorima šabačkoj Mačvi, ali ćemo u to budite sigurni kontaktirati i sa Crvenom zvezdom i Partizanom jer sam uveren da ćemo i njima imati šta da ponudimo ““ poentirao je na kraju ovog intervjua gospodin Crnogorac.
Prvi promotivni čas za sve zainteresovane dečake od 5 do 15 godina starosti biće održan 4.aprila na terenima sportskog centra Sanrajs.
Struka na zavidnom nivou
-Na sve smo mislili i kada oformimo sve selekcije, one će pored sjajnih uslova za rad, biti vođene i od vrhunskih stručnjaka koje će predvoditi proslavljeno trenersko ime Đorđe Crnogorac. Igrao je u Proleteru iz Zrenjanina, Spartaku iz Subotice, šabačkoj Mačvi i četiri godine u Belgiji. Nije skrivao svoj optimizam Nenad Crnogorac.
M. Lazić

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa