26. mart 2015.26. mar 2015.
FUDBAL: 17. KOLO MOL “MAČVA“

PONOVO NA VRHU

OFK „Majur“ ““ FK „Radnički Šabački“ 2:3 (0:2)
„Radnički Šabački“ ponovo je lider Međuopštinske lige. Nije pružena blistava partija u Majuru, ali, tražeći dobru stranu, dolazimo do tri osvojena boda i povratka na čelo karavana.
Početna inicijativa pretvorena je u gol u 10. minutu, a egzekutor je bio Jošić. Imali su Šapčani kontrolu i posle vođstva, i u najboljem trenutku, najbolji strelac tima u polusezoni, Kovačević, pogađa za 0:2. Ipak, Majurcima „gori pod nogama“, borba za opstanak je neminovnost. Koriste nešto lošiji početak „crvenih“, i u 54. minutu golom Petrovića se vraćaju u meč. Oba tima stvaraju dosta prilika, a novu rezultatsku promenu donosi igrač Radničkog Kosjer, golom u 70. minutu. Ipak, neizvesnu završnicu „obezbeđuje“ Dimitrović 6 minuta kasnije. I jedni i drugi su napadali do kraja, ali gola nije bilo. Konačan ishod bio je 2:3.
Kako je „Budućnost“ iz Zminjaka igrala nerešeno u Belotiću, 2:2, Šapčani su ponovo na vrhu tabele, a sledećeg vikenda ih očekuje derbi protiv Duška iz Klenja. To je meč 18. kola Međuopštinske lige grupa „Mačva“.
S. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa