Info

6. maj 2010.6. maj 2010.
DEMOKRATSKA NARODNA REPUBLIKA SRBIJA (50 GODINA POSLE)

LICEMERI

Bilo jednom u Srbiji, u gradu na Moravi...
Elem, u tom gradu, zvuči blesavo i neverovatno, na vlasti nije bio Jednoćelijski politički organizam već je bio u opoziciji?! Da l“™ što je u vreme izbora ponestalo zejtina, plazma televizora, il“™ što su Veljine ovce bile agresivne, na to pitanje niko nije dao odgovor? Nauka je ostala zatečena, a i ministar zdravlja nam je bio na operaciji.
Dakle, u tom bajkovitom gradiću na jugozapadu Srbije bez granica, opozicija je blokirala rad lokalnog parlamenta! Razlog? Ukinuti prenosi zasedanja istog! Kakva degradacija demokratije?! Blasfemija! Svetogrđe! Vrište svi kontrolisani mediji, i čekaju Njega da podvikne i uvede prinudnu upravu. Da podvikne baš onako kako je podvrisnu na skupštini PUPS-a, naše lučonoše, da će svim silama sprečiti one koji bi da dođu na njegovo mesto. Nije njemu džaba od baba ostanulo! Nuto!
A, da ponovimo, u opoziciji u tom tako nedemokratskom gradu je Jednoćelijski partijski organizam, sa sve satelitima koji im lebde negde oko pupka. Kvirija da im pozavidi.
Iznerviran zbog besramnog plagijata Čačana, predsednik naše skupštine, razmišlja da li da presavije tabak il“™ da na njih pusti Coku, pojačanog Mišom. Dovoljno.
Zna se ko je patentirao zabranu TV prenosa! Sve radi dobrobiti opozicije, da se ne bi blamirala, a da bi i zasedanja skupštine trajala od kasnog doručka do rane užine.
U našem gradu postoje valjani, i uz to demokratski, razlozi što nema prenosa sa zasedanja gradskog parlamenta.
Prvi, al“™ ne i jedini, Jednoćelijski partijski organizam je na vlasti. Zaključak; opozicija samo smeta toj idili. A može i da bude zarazno. I oni bi vlast. Bruka.
Drugi, isto tako bitan, njemu se žuri na radno mesto, pošto je u skupštini samo volonter. Kol“™ko para, tolžko muzike.
Treći? Isti kao prvi, mi smo vlast! I, samo je to demokratija!

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa