9. april 2015.9. apr 2015.
FUDBAL PRVA LIGA SRBIJE ““ 21. KOLO

DVE KONTRE ZA POBEDU

Mačva ““ Sinđelić 0 : 2 (0:2)
Šabac ““ stadion Mačve. Gledalaca 1.500. Sudija: Igor Kocić (Vlasotince). Pomoćnici: D. Najdić i V. Đuričić.
Žuti kartoni: Petković, Šćekić i Živković (Sinđelić). Strelci: Zvrko u 7. i Živković u 27. minutu.
Mačva: Tanasijević, Pejović, Spasenović, Radovanović, Marković, Đukanović, Srdić (od 64. Gavrilović), Lekić (od 54. Prodanović), Živanović, Milinković (od 55. Tomić), Krmar.
Sinđelić: Šćekić, Petković, Krainović (od 32. Teofanov), Pešić, Marinković, Piščević, Zvrko (od 76. Gemović), Ožegović, Dimić, Mileković (od 70. Sekulić), Živković.
Igrač utakmice: Nenad Živković.
Predivan ambijent u gradu na Savi, a predstava za zaljubljenike najsporednije stvari na svetu, skromna.
Mačva, ni ovoga puta nije uspela da udovolji svojim navijačima. Velika borba za osvajanjem bodova, koja bi Mačvu ostavila u ovom rangu takmičenja, izostala je. “Promaja“ u odbrani Mačve i loš vezni red, omogućio je gostima iz prestonice, da sa dva klasična kontra napada osvoje ceo plen. Na utakmici nijedan fudbaler domaće ekipe se nije istakao.
PRVA PROLEĆNA POBEDA
Mačva : Jedinstvo Puteva 1:0
Fudbaleri šabačke “Mačve“ zabeležili su prvu pobedu u prolećnom delu sezone u Prvoj ligi Srbije. U odloženoj utakmici 20. kola „crveno-crni“ su u Užicu savladali direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipu „Jedinstvo Puteva“, rezultatom 1:0. Strelac pobedonosnog gola bio je Ognjen Lekić u 10. minutu. Od sredine prvog dela utakmice Šapčani su igrali sa 10 igrača, jer je crveni karton, napravivši jedanaesterac, dobio golman Stepandić. Rezervni golman „Mačve“, Tanasijević, potom je odbranio kazneni udarac i osigurao trijumf svom timu.
Zaostala utakmica 19. kola, odigrana je u Šapcu 1. aprila. Mačva je dočekala ekipu Proletera iz Novog Sada. Utakmica je završena, nepopularnim rezultatom 0:0.
Utakmice 22. Kola, odigrane su juče, u toku štampanja našeg lista. Mačva je gostovala ekipi Radnika iz Surdulice, koja deli prvo mesto na tabeli sa ekipom Metalca. Srećno, do novih pobeda!
S. M. T.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa