9. april 2015.9. apr 2015.
ZAVRŠEN USKRŠNjI ROK MARATON

TRADICIONALNO DOBRO

Proteklog vikenda u organizaciji Kulturnog centra Šabac održan je tradicionalni Uskršnji rok maraton koji se organizuje već više od jedne decenije.
Organizacioni odbor Uskršnjeg rok maratona 2015. se ove godine potrudio da publici iz Šapca ali i ljubiteljima roka koji su došli sa strane ponudi program u trajanju od četiri dana, pa su tako svi posetioci koji su želeli da uživaju u dobrom provodu i muzici mogli da se opuste uz Ramba Amadeusa, Siempre Peligroso, EKV tribute bend, No age limit bend i Dj iz Šapca Igora Davidovića.
Kao ni svi do sada Uskršnji rok maratoni, ni ovaj nije zaboravio na ono što je jako važno kada se organizuje jedna manifestacija kakva je Uskršnji rok maraton, a to je predstavljanje demo bendova koji su i ove godine imali priliku da sviraju pred publikom u bašti Kulturnog centra Šabac. U demo delu Uskršnjeg rok maratona nastupalo je 9 mladih bendova od kojih možemo izdvojiti bendove Joks iz Valjeva, Andadasi iz Šapca koji je otvorio drugi dan Uskršnjeg rok matarona, kao i demo bendove SPRŽ i Carpal Tunnel koji su pokazali da rock and roll ima budućnost i u mladim bendovima i čiji su nastupi prošli uz ovacije publike.
Nakon nastupa demo bendova nastupili su koncerti Ramba Amadeusa koji je trajao do dugo u noć pred prepunom baštom Kulturnog centra, a naredno veče su nastupali Siempre Peligroso i EKV tribute bend takođe pred prepunom baštom Kulturnog centra Šabac. Bend No age limit je imao priliku da se publici iz Šapca predstavi u Velikoj sali Kulturnog centra Šabac, što su učinili na pravi način i uz pozitivnu energiju publike uspeli da svojim nastupom ulepšaju Uskršnji rok maraton. Poslednje veče manifestacije u klubu Rupa nastupao je Dj Igor Davidović gde su ljubitelji house muzike imali priliku da uživaju.
Pored pomenutih koncerata ove godine organizacioni odbor u saradnji sa Kancelarijom za mlade i organizatorom Kulturnog centra Šabac pred sam početak Uskršnjeg rok maratona u Velikoj Sali Kulturnog centra Šabac upriličio je za sve ljubitelje roka tribinu na kojoj su govorili: Petar Janjatović, muzički kritičar, i Alen Jovanović iz benda „Goblini“, dok je celokupnu tribinu svojim pitanjima za učesnike zanimljivijom učinio moderator Stevan Marinković. Pred sam početak tribine bendu „Goblini“ je uručena plaketa u znak zahvalnosti za doprinos u stvaranju Uskršnjeg rok maratona.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa