9. april 2015.9. apr 2015.

PROSLAVA VASKRSA U MZ “ŠIPURSKE LIVADE“

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika Vaskrs u MZ „Šipurske Livade“ proslavljen je organizovanjem takmičenja u izboru najlepšeg i najjačeg jajeta. Ovaj program je organizovao Savet MZ i nazvan je „Tucijada“. Da bi takmičenje proteklo u najboljem redu određene su komisije i to: „za najlepše jaje“: Danijela Jelić, Mario Bećko i Bojan Ilić; Za komisiju biramo „najjače jaje“ određeni su Igor Bošković, Petar Mirković i Vlada Mitrović. Za pobednike u obe kategorije određene su i novčane nagrade kao i medalje za prva tri mesta. Novčana nagrada za 1. mesto je iznosila 1.500 dinara, za 2. mesto 1.000 dinara a za 3. mesto 500 dinara. U uvodnoj reči, predsednik Saveta MZ, Zlatan Marinković je istakao značaj ovog praznika, zahvalio se svim prisutnima a posebno deci na velikom odzivu i poželeo sreću takmičarima.
Po obavljenom takmičenju izvršeno je proglašenje pobednika i podela medalja i nagrada, koje je obavio predsednik Saveta MZ.
Pobednici u Tucijadi su: 1. mesto: Dražen Babić 5/1, 2. mesto: Ivana Simić 6/1, 3. mesto: Marija Vasić 5/1. Pobednici u izboru za najlepše jaje su: 1. mesto: Vasić Ljiljana 3/1, 2. mesto: Vasić Marija 5/1 i 3. mesto pripalo je Draženu Babiću 5/1.
I.B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa