9. april 2015.9. apr 2015.
KANCELARIJA ZA MLADE GRADA ŠAPCA U NEDELjU ORGANIZOVALA

USKRŠNjE IGRARIJE

Sunčano, toplo vreme, plavi zec, mlada i mladoženja uz šarenilo uskršnjih jaja prošle nedelje privukli su veliki broj mališana u pešačkoj zoni ispred Kulturnog centra. Uz pesmu, igru i poslastice od 11 do 13 časova, zahvaljujući Kancelariji za mlade grada Šapca i njenim volonterima, proslavili su Uskrs.
- Nama je zaista drago što nam se ovoliko dece odazvalo, što su svi bili radosni, što su došli raspoloženi da učestvuju i da upoznaju, pre svega, nove drugare ““ rekla je Naila Mehmedović, direktorka Kancelarije za mlade grada Šapca.
Uz neizostavni pozdrav „Hristos Voskrese! Vaistinu Voskrese!“ deca uzrasta od četiri do petnaest godina pored veselog druženja imala su priliku da učestvuju u takmičarskim disciplinama. Izabrano je najjače i najbrže jaje, a sve je zabavila potraga za jajima i igre iznenađenja. U dečjoj radosti učestvovali su i roditelji koji su bili posluženi uskršnjim poslasticama. Do sledećeg susreta naredne godine, jer namera organizatora je da ova manifestacija postane tradicionalna, deci će ostati lepa sećanja na dan proveden u radosti i veselju.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa