9. april 2015.9. apr 2015.
UČENICI TREĆEG RAZREDA OŠ „NATA JELIČIĆ“ PRIREDILI PREDSTAVU

POZDRAV PROLEĆU I USkrsu

Priredbom učenici III1 i III2 OŠ „Nata Jeličić“ sa svojim učiteljicima Slađanom Stojićević i Jasminom Tanasić poželeli su prošlog ponedeljka, 6. aprila, dobrodošlicu svojim roditeljima. Tradicionalna manifestacija za cilj je imala, pored obeležavanja dolaska proleća i Uskrsa, kreativno druženje sa roditeljima. Podršku su im ovoga puta dale učenice Ruske sekcije i Verske nastave, kao i učitelj Vesko Isailović koji je bio muzička pratnja prilikom izvođenja završne numere „Uskršnje jutro“.
- Već nekih desetak godina unazad organizujemo priredbu tako da je postala tradicionalna. Deci je jako interesantno pogotovo što se veoma malo druže sa roditeljima. Prošle godine su nam rekli da nikada nije bilo lepše u školi nego kada su tu mame i tate ““ rekla je učiteljica III1 Slađana Stojićević.
Posle priredbe, kao što to čini svaki dobar domaćin, roditelji su posluženi kolačima, kafom i sokovima. Slatka pauza bila je samo uvod u jednočasovne kreativne radionice na kojima su uživali u zajedničkom stvaralaštvu.
- Ovakve priredbe i radionice veoma nam znače zbog samog druženja sa decom. Takođe smo i u toku što se tiče njihovih priredbi i nastupa, a samim tim kako se ponašaju u društvu i na koji način oni to doživljavaju ““ dodala je Žaklina Vladisavljević, Elenina mama.
Radost, sreću i zadovoljstvo nisu krili ni učenici koji su sa svojim roditeljima imali priliku da pored druženja nauče i nešto novo.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa