16. april 2015.16. apr 2015.
VOLONTERSKI CENTAR ŠABAC ORGANIZUJE BESPLATNU PRIPREMNU NASTAVU ZA SREDNjOŠKOLCE

LAKŠE DO ŽELjENOG FAKULTETA

Besplatnu pripremnu nastavu uskoro će moći da pohađaju i svi zainteresovani srednjoškolci zahvaljujući projektu Volonterskog centra Šabac koji je odobren od strane Gradske uprave grada Šapca. Tako će šabački maturanti već od 9. maja, svake subote i nedelje, u Medicinskoj školi „Dr Andra Jovanović“, imati priliku da utvrde svoja znanja iz srpskog jezika, matematike, engleskog jezika, fizike, hemije, biologije, psihologije, geografije, istorije, ustava i sociologije. Časovi će se realizovati do 14. juna.
-U okviru konkursa koji je raspisala Gradska uprava u februaru mesecu Volonterski centar Šabac je predao dokumentaciju za tri projekta od kojih su dva odobrena. Jedan od njih je i „Besplatna pripremna nastava za učenike srednjih škola“. Profesori koji će biti angažovani su nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Možemo reći da je to i socijalna dimenzija naše pripremne nastave. Primat će imati i učenici iz socijalno ugroženih porodica tako da ćemo povodom toga kontaktirati i Centar za socijalni rad. Naravno, pristup ovom imaju svi koji žele da se na ovaj način pripreme za upis na fakultete ““ rekao je Aleksandar Kovačević, direktor Volonterskog centra Šabac.
Zainteresovani srednjoškolci svoje podatke ““ ime, prezime, mejl, telefon i listu izabranih predmeta, mogu poslati na e-mail adresu: volonterskicentarsabacŽgmail.com do 5. maja. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 063/ 72 70 420.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa