16. april 2015.16. apr 2015.
POZIV NA MITING DEMOKRATSKE STRANKE

SRBIJI NIJE DOBRO

Demokratska stranka je trenutno najveća opoziciona stranka koja je jedina alternativa aktuelnoj vlasti. U Beogradu, 25. aprila, miting organizujemo jer je DS sa svojim partnerima uvek hrabro bila na prvoj liniji odbrane slobode i borbe za dostojanstven život. Svakome je danas jasno da u Srbiji nije dobro i da se ona ne kreće u pravom smeru!
Demokratska stranka Šabac poziva sve građane zainteresovane za odlazak na miting da se prijave na broj telefona 065/262-65-55. Polazak je u 13 časova ispred Dunav osiguranja.
Miting predstavlja simbolički početak borbe za uspešniju i bolju Srbiju. To nije skup samo članova i simpatizera DS, jer danas svi građani Srbije lošije žive nego što su živeli pre tri godine.
Pozivamo sve ljude kojima je demokratija i sloboda na srcu da nam se pridruže na mitingu. Jedino zajedno možemo vratiti Srbiju na dobar put. Dobrodošli su svi oni kojima je dosta ovakve vlade, kojima je dosta nestručnosti, bahatosti i sve težeg života. Dođite da pokažemo da nas ima mnogo koji smo protiv. Važno je!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa