13. maj 2010.13. maj 2010.
PRIBOJ: FAP - MAČVA 1:0 (0:0)

NESAVLADIVI DIVAC

Golman Divac i sudija Trifunović prekinuli Mačvinu pobedonosnu seriju.
Samo bod razlike u odnosu na Kragujevčane
Priboj, 08.05.2010.godine, stadion: Sportskog centra, gledalaca: 500, strelac: Ramiz Lukivac u 59. minutu za FAP, žuti karatoni: Šalipur (71. min.) za FAP
i Protić (69. min.) i Krmar (71. min.) za “Mačvu“.
MAČVA: Budaković, Ristivojević, Protić, Pejović, Lazić, Đukanović, Gavrić (od 71. minuta Dimitrijević), Samurović, Krmar, Maksimović, Živanović (od 65. minuta Vukojević).
Posle devet uzastopnih pobeda „Mačvin“ krčag je pukao u Priboju. I pored velike važnosti ove utakmice za oba tima, „Mačvi“ u borbi za prvo mesto, a „FAP“-u u borbi za opstanak utakmica nije uspela da zainteresuje veći broj gledalaca u Priboju. “Mačva“ je nastupila u svom standardnom sastavu, sa izuzetkom izostanka povređenog Tajdića na desnom beku.
Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri u kojoj su igrači oba tima propustili po jednu izvanrednu šansu (za “Mačvu“ Gavrić u 31. minutu.)
Na početku drugog poluvremena, najpre je golman „Mačve“ Budaković odbranio traljav šut glavom Lutovca upućen sa desetak metara posle centaršuta sa leve strane, da bi golman FAP-a, Divac, izvanredno odbranio šut Krmara sa desetak metara iskosa sa desne strane.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa