23. april 2015.23. apr 2015.

PRIPREME ZA 1. MAJ

Radnici Javno komunalnog preduzeća „Stari grad“ počeli su uređenje najpopularnijih izletišta za Prvomajski uranak. Ove godine, najveći broj ljudi očekuje se na Starom gradu, Letnjikovačkoj šumi i Lipovim vodama na Ceru. Sva izletišta spremno će dočekati one koji se odluče da 1. maj provedu u prirodi.
- Radimo po godišnjem programu preduzeća, a trenutno uređujemo i dosta dodatnih površina. Pošto je veoma toplo za ovaj period godine, a pri tom je zemljište još uvek vlažno od obilnih padavina, trava raste veoma brzo. Imamo dosta posla, radimo svakog dana od sedam ujutru do sedam uveče. Do petka i proslave prvomajskih praznika sva popularna izletišta biće u potpunosti uređena. Molimo građane da povedu računa o čistoći prirode i da sve ono što ostane posle proslave praznika rada sklone barem u kese, kako bi se što više zaštitila životna sredina. Posle praznika naše ekipe će čistiti sva izletišta, kaže Vojislav Stojčić, šef sektora gradskog zelenila.
Ove godine za 1. maj praznovaće se samo jedan dan, u petak, a ako je za utehu, očekuje se da izletnike dočeka relativno lepo vreme, i visoka temperatura, koja će, prema prognozama, iznositi do 23 stepena.
M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa