23. april 2015.23. apr 2015.
REKONSTRUKCIJA ZATVORENOG BAZENA

MESEC DANA DO PROBNOG RADA

Radovi na šabačkom bazenu ulaze u završnu fazu
Posle dugo vremena, šabački bazen ispunjen je vodom. Obavlja se testiranje, a ako sve bude uspešno okončano, bazen će za mesec dana početi sa probnim radom. Od jeseni, na njemu će članovi Vaterpolo kluba „Šabac“ igrati utakmice najvišeg ranga.
- Radovi ulaze u završnu fazu. Trenutno je najveći akcenat na instalaterskim i keramičarskim radovima. U malom bazenu su već postavljene pločice, u velikom se obavlja hidro-ispitivanje. Čim se to završi, kreće postavljanje pločica i u velikom bazenu. Očekujem da za mesec dana krenemo sa probnim radovima, rekao je Nenad Živanović, direktor firme „In-tehnik“, predvodnika konzorcijuma angažovanog na rekonstrukciji i dogradnji zatvorenog bazena u Šapcu.
Radove na bazenu posetio je i gradonačelnik Nebojša Zelenović, koji je tom prilikom istakao da je veoma zadovoljan napretkom u rekonstrukciji bazena.
- Veoma sam zadovoljan tempom kojim se sprovode radovi na bazenu. Došli smo do tačke kada se obavljaju vodene probe, što je veoma značajna stvar. Veoma smo blizu kraja. Građani su veoma zainteresovani , pitaju kada će biti gotov bazen. Bliži se letnja sezona, veliki sam optimista i nadam se da će, uz ovakav tempo, bazene biti gotov na radost svih građana Šapca, naveo je Zelenović.
Intenzivna rekonstrukcija šabačkog bazena počela je u novembru prošle godine, posle uspešno okončane prodaje municipalnih obveznica, u vrednosti od 400 miliona dinara.
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa