23. april 2015.23. apr 2015.
SOCIJALDEMOKRATSKA STRANKA

GODINU DANA VLADE, 12 NEISPUNjENIH OBEĆANjA

Socijaldemokratska stranka će na godišnjicu formiranja Vlade, 27. aprila, razgovarati sa građanima Srbije o neispunjenim obećanjima Vlade. Akcija će na dan godišnjice Vlade početi u “5 do 12.“ Funkcioneri SDS će u akciji “12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja“ sa građanima razgovarati o posledicama neispunjavanja obećanja Vlade, propuštenim prilikama i aktuelnoj situaciji u Srbiji u svim ključnim oblastima. Socijaldemokratska stranka će takođe predstaviti naše predloge za rešenja ključnih problema, na kojima su radili naši eksperti iz svih oblasti.
O neispunjenim obećanjima Vlade, govorićemo ispunjavajući obećanje da ćemo kao opoziciona Stranka kritikovati loše poteze Vlade, a podržavati dobre. Nažalost, nakon godinu dana ove vlade rezultati njenog rada su, uglavnom, samo za oštru kritiku. Takođe smo obećali građanima da ćemo biti opozicija koja će za ono što kritikuje nuditi i rešenja, a ne samo besmislene medijske napade od kojih građani nemaju nikakve koristi. Svoje obećanje ćemo ispuniti i 27. aprila, kada ćemo razgovarati sa građanima Šapca , upravo o neispunjenim obećanjima i realnom stanju u kome se Srbija nalazi, a koje se drastično razlikuje od onoga što im se predstavlja u medijima.
Građanima Šapca i cele Srbije je potreban izlazak iz bajki koje se plasiraju u medijima, suočavanje sa istinom i konkretna rešenja. Odgovor na loše stanje u zemlji je komunikacija sa građanima van kontrolisanih medijskih sadržaja i održiva rešenja, a ne uzaludno trošenje nacionalne energije na mitinzima i kontramitinzima kojima se Srbija vraća u atmosferu devedesetih, a ne reševa nijedan problem. Zato pozivamo građane Šapca da prisustvuju našoj akciji koja će se održati u simboličnih “5 do 12“ časova ispred stare Robne kuće i daju prednost konstruktivnim rešenjima i dijalogu, umesto mitingašenju zarad vlasti, koje preti da unazadi naše društvo i poništi sav napredak koji smo ostvarili u prethodnoj deceniji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa