23. april 2015.23. apr 2015.
GRADSKI ODBOR DEMOKRATSKE STRANKE SRBIJE

UKAZUJU NA GREŠKE VLADE

Privremeni odbor Demokratske stranke Srbije u utorak je na štandu ispred Robne kuće delio letke i razgovarao sa građanima povodom godišnjice formiranja republičke Vlade. Predsednik Privremenog odbora, dr Aleksandar Pavlović, istakao je da narod sve teže živi.
-Premijer Aleksandar Vučić kaže da više niko ne pominje bankrot države, ali zato Vlada pominje bankrot naroda, odnosno lični bankrot građana. DSS, po ko zna koji put, ukazuje na pogubne posledice vlasti, ne samo Srpske napredne stranke, nego i Socijalističke partije Srbije, koja takođe saučestvuje u svemu onome što narušava državni integritet Srbije i upropašćuje narod u svakom pogledu, rekao je Pavlović.
Prema Pavlovićevim rečima, kod naroda se primećuje apatija i beznađe. Istakao je da je DSS jedina nacionalno odgovorna i državotvorna stranka i da pored toga što ukazuju na loše rezulatate rada Vlade, oni imaju svoja rešenja i kadrove.
Kao neke od najvećih zamerki aktuelnoj Vladi DSS navodi smanjenje plata i penzija, uništavanje sela i poljoprivrede, odricanja od Kosova i Metohije, rasprodaju Srbije i slično. Pavlović je podseti da je u vreme kada je Vojislav Koštunica bio na vlasti kupljen “Telekom“ Republike Srpske, dok se sada priprema prodaja “Telekoma“ Srbija i “Aerodroma Beograd“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa