23. april 2015.23. apr 2015.
KARATE: KLUB ŠABAC

ANĐELI SREBRO

U Letonijje održan Evropski Šotokan šampionat 15 Kohai kup u konkurenciji 26 zemalja i 1.100 takmičara. Reprezentacija Srbije imala je 25 takmičara i pet iz kluba Šabac. Srebrnu medalju je izborila Anđela Srdanović posle tri pobede ali dolazi samo do drugog mesta iako je bilo nagoveštaja i za sam vrh.
U borbama ekipno kadetkinje Tijana Šajinovići Anđela Srdanović kao i Ignjat Veselinović u katama osvajaju bronze, juniorka Teodora Mitrić posle odličnih nastupa gubi u eliminacijama dok po rečima predstavnika kluba trener Dejan Dašić je drastično oštećen pošto je sudijski lobi podržao svoje kolege koje su se ujedno i takmičile i podržale ih da osvoje prva mesta dok je u borbama u apsolutnoj kategoriji veterana posle vođstva 1:0 za predstavnika Litvanije kod poentirajuće tehnike koju je napravio sudije preglašavanjem daju poen Litvancu tako da Dašiću uskraćujumnedalju.
Ipak ovaj bilans od srebra i tri bronze potvrdio je da se u klubu radi vrhunski apelujući na pomoć grada koju bi opravdali na velikim takmičenjima.
Ukupno Srbija je osvojila četiri srebra i osam bronzi.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa