30. april 2015.30. apr 2015.
U MESNOJ ZAJEDNICI ŽIKA POPOVIĆ

PRVOMAJSKO GAĐANjE PIKADA

Povodom Prvomajskih praznika Mesna zajednica “Žika Popović“ organizovala je prošle subote rekreativno amatersko takmičenje u pikadu. Za prva tri mesta u obe konkurencije, ako i ekipno, dodeljene su diplome.
Pobednik u muškoj konkurenciji bio je Milan Mališić, a u ženskoj Olgica Pantelić. Ekipno prvo mesto osvojila je ekipa domaćina, MZ “Žika Popović“. Učestvovali su takmičari iz svih gradskih mesnih zajednica, njih ukupno 21. Broj gledalaca bio je znatno veći.
Takmičenje u pikadu bila je još jedna od aktivnosti koje ova MZ priređuje za svoje građane. Pored ovakvih rekreativno-zabavnih sadržaja ne zapostavljaju se ni ozbiljnije teme. Od 30. marta organizuje se i besplatna pripremna nastava za malu maturu za učenike osmih razreda.
-Deci je omogućen rad sa eminentnim nastavnicima iz matematike, srpskog i ostalih predmeta. Odziv je solidan, a svi koji žele mogu se i dalje prijaviti. Trudimo se da što više učinimo za sve naše stanovnike, ali nam je posebno zadovoljstvo kada možemo da izađemo u susret najmlađima, ističe predsednik Saveta MZ, Jovan Radišić.
Nastava se organizuje utorkom i četvrtkom u prostorijama Mesne zajednice. Časovi će se održavati do 15. juna.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa