30. april 2015.30. apr 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: DOM ZDRAVLjA

DOM ZDRAVLjA OBRADOVIĆU

U sklopu promena u opštini Vladimirci na čelo Doma zdravlja postavljen je stomatolog Dejan Obradović koji se vratio iz Beograda u Vladimirce, kako kaže da to bude li po njegovom i ostane.
- Ovo je prostor koji volim, a posao smatram koliko god teškim i izazovom da ga unapredim. Latio sam se mnogo vrelog krompira ali tim pre ću istrajati, budite u to sigurni, uz smeh kaže Obradović i dodaje.
- Ovde sam bio oko šest godina a tada je moja služba bila najbolja u regionu pa se nadam da ćemo i sada kao Dom zdravlja biti tu negde. Pacijenti su nam merilo svega i tu ćemo učiniti sve da ih uvek ispoštujemo.
U radu moram istaći pomoć koju mi podrškom pruža predsednik opštine. Naravno nije lako pošto imamo i manjak radne snage od lekara do ložača, ali animiranjem ljudi premostićemo i taj problem, ubeđen je Obradović.
Ima Dejan Obradović i argument u borbi za boljitak.
- Ima dosta mladih i sa tim poletom ići ćemo mnogo brže do cilja, radi se efikasno i maksimalno i koliko god možemo sve ćemo uraditi maksimalno jer pacijent mora biti zadovoljan, a stare greške nikada više ponoviti, obećava Obradović.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa