7. maj 2015.7. maj 2015.
LETNjE ŠKOLICE KANCELARIJE ZA MLADE

POZIV ZA PREDAVAČE

Kancelarija za mlade grada Šapca organizuje Letnje školice koje će se održavati u periodu od početka jula do kraja avgusta 2015. godine.
Ostvarivši veliki ugled među mladima, Kancelarija za mlade grada Šapca i ove godine želi da okupi stručni tim predavača koji će u saradnji sa Kancelarijom i ovoga leta privući mlade svojim raznovrsnim programom. Školice će biti fokusirane na kulturu, sport, nauku, umetnost, medicinu, tehniku, kreativne radionice i jezike.
Konkurs za predavače se otvara 15. maja i traje do 01. juna. Na njega se mogu prijaviti svi zainteresovani predavači iz navedenih oblasti. Od prošle godine otvorena je mogućnost i za predloge sa seoskog područja. Kandidati svoj predlog za Letnje školice treba da dostave do 01. juna na imejl Kancelarije za mlade sabacyouthŽgmail.com ili lično.
U predlogu za Letnje školice obavezno dostavite lične podatke (ime, prezime i kontakt telefon), a od vas se očekuje da pokažete kreativnost i na taj način osmislite školicu koju će naši najmlađi sa zadovoljstvom pohađati. Predlog letnje školice mora da ima detaljan plan i opis radionice, materijal koji je neophodan za nesmetano izvođenje tokom svih planiranih časova i uzrasnu grupu kojoj je namenjena.
Ove godine biće potrebno da se navede broj polaznika za koji je predviđena letnja školica, kako bi bili obezbeđeni što bolje uslovi za adekvatno praćenje i učešće u radu.
Odabir predloga letnjih školica vršiće komisija koja će biti sastavljena od stručnih saradnika ispred Kancelarije za mlade. Nakon roka za prijavu, komisija će u roku od 14 dana objaviti letnje školice koje će biti ove godine na programu. Sve letnje školice će biti besplatne za polaznike, kao što je to i do sad bilo u praksi.
Više informacija o konkursu ZA LETNjE ŠKOLICE možete dobiti na adresi Kancelarije za mlade, Gospodar Jevremova 12 ili putem telefona 015/ 314- 031, 064/ 648-3997.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa