7. maj 2015.7. maj 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: RADOVI NA ULICI BIBE KARANOVIĆ

DECENIJSKI PROBLEM


Ulica Bibe Karanović u vreme većih padavina postajala je potok i donosila silne glavobolje građanima. Lokalna samouprava je po rečima pomoćnika predsednika opštine Rada Kovačevića uzela stvar u svoje ruke i bez političih predznaka rešava obiman posao. Direkcija za puteve opštine latila se velikog posla.
- Na zadovoljstvo građana radi se na rešavanju decenijskog problema koji je bio nepremostiv a sada je izvesno u fazi rešavanja. Mi u ovom poslu želimo ispoštovati sve koji su bili ugroženi pa uz ovu ulicu kopaju se i kanali koji su donosili slične probleme u kišnim nepogodama a po završetku tendera nasipaće se i seoski putevi kamenom.
Bitno je reći da će sve biti za razliku od prethodnog perioda transparentno, dodaje Kovačević i sa zadovoljstvom da radom slede poteze svog predsednika stranke SNS ali i predsednika Vlade koja brine o Srbiji Aleksandra Vučića, kaže Kovačević.
U obimnom poslu koji Direkciju očekuje ali i ostale bitne službe radiće se ni po babu ni po stričevima što će biti geslo ove postavke koja Vladimirce mora izvesti iz problema u kojima su dobro bili, zaključuje Kovačević.
S.K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa