7. maj 2015.7. maj 2015.
„NIKOLAJEVI DANI“ TREĆU GODINU ZA REDOM

RADOM DO REZULTATA

U sali OŠ „Nikolaj Velimirović“ proteklog ponedeljka bilo je veoma veselo. Učenici trećeg razreda izveli su predstavu „Stari Šabac“ i na taj način svečano otvorili nedelju obeležavanja Dana škole poznatiju pod nazivom „Nikolajevi dani“.
- Praktično sva stručna veća, kolege, potrudile su se da sa učenicima pripreme što različitije teme koje će obraditi ove nedelje na jedan specifičan način, a opet sve u duhu rada, kulturnog i javnog, našeg Nikolaja. Ovo nam je nedelja kada potvrđujemo sve ono što je iza nas. A iza nas su ogromni uspesi ove godine. Preko sto četrdeset osvojenih mesta na opštinskim takmičenjima, preko devedeset na okružnim i za sada četrnaest republičkih nagrada i sedam pohvala. Šest učenika ide na „Balkanijadu“. Nekako „Nikolajevi dani“ dođu pri kraju same školske godine kada se sumiraju rezultati. Moram istaći da smo mi u školi izuzetno zadovoljni. Radilo se mnogo. Radile su kolege dosta, radili su učenici. Tu su nam i roditelji kao treći stub. Ujedinjeni postigli smo sjajne rezultate ““ rekla je direktorka Vesna Živanović.
Tokom sedmice učenici matične škole i izdvojenih jedinica imaće priliku da učestvuju u raznovrsnim kulturnim, naučnim i sportskim aktivnostima, ali i da pogledaju pozorišne predstave „Malog Joakima“ koji se održava u okviru 51. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije u Šabačkom pozorištu.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa