7. maj 2015.7. maj 2015.
„STOJANOVCI“ U KULTURNOM CENTRU

PROLEĆNA PRINCEZA I ŠUMSKI DRUGARI

U Kulturnom centru, 30. maja, učenici II razreda OŠ „Stojan Novaković“ Letnjikovac izveli su predstavu „Prolećna princeza i njeni šumski drugari“. Zanimljivom scenografijom, kostimima i izuzetnim dramskim umećem, uz pesme i igru, učenici iz „Stojanove“ škole zadobili su simpatije prepune sale Kulturnog centra. Neobično predstavljen život u šumi i nestrpljivo iščekivanje prolećne princeze koja nosi život i radost u šumsko carstvo. Istaknuta poruka prijateljstva, sloge, odanosti i uzajamne ljubavi i poštovanja u šumskoj zajednici.
Zaslužni za ovako lepo i poučno druženje bili su učitelji Branka Đupovac, Dragan Mitrić i Milica Simić, nastavnica verske nastave Milica Simić, tvorac bajke, Nikolina Miajlović (narator), Lea Sibinčić i Emilija Rakić (princeza), Andrej Lazić (zeka), Marko Rakić (meda), Ana Jovanović (Sunce), Ognjen Todorović (vuk), Sofija Rakić i Jovan Prodanović (oblaci).
Učenici II3 izveli su koreografiju uz dinamičnu i veselu pesmu „Proleće“ i iskazali svoj talenat za ritmiku i ples. Čitav program propratio je hor učenika II razreda koji je brojao 42 učenika, koji su svojim glasom, veselim, razdraganim prolećnim pesmama upotpunili ovu nezaboravnu prolećnu zabavu uz čarobni šumski svet i njihovu prolećnu princezu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa