7. maj 2015.7. maj 2015.
OKRUŽNO PRVENSTVO U ATLETICI

NAJMASOVNIJE TAKMIČENjE DO SADA

Šabac je prošle nedelje bio domaćin gradskog i okružnog školskog prvenstva u atletici. Na takmičenju, održanom na Gradskom stadionu, učestvovali su učenici deset osnovnih i šest srednjih škola. Organizatori, predstavnici Sportskog saveza Šapca, zadovoljni su brojem učesnika, kvalitetom takmičara i ostvarenim rezultatima.
- Organizovali smo zajedničko gradsko i okružno takmičenje u atletici. Učestvovalo je ukupno 16 škola sa područja okruga, i ovo je najmasovnije školsko atletsko takmičenje u poslednjih 15 godina. Na prvenstvu je učestvovalo i osmoro juniorskih reprezentativaca, koji su doprineli kvalitetu samog takmičenja. Veoma smo zadovoljni odzivom učenika i ostvarenim rezultatima, naveo je koordinator Sportskog saveza Šapca zadužen za školski sport, Slobodan Mijailović.
Jedna od juniorskih reprezentativki Srbije koja je učestvovala na prvenstvu je i Jagoda Zečević, koja sa takmičenja nosi pozitivne utiske.
- Nastupala sam za svoju, Medicinsku školu, što me čini veoma ponosnom. Takmičila sam se u trci na 400 metara, koja nije moja disciplina, ali sam u svakom slučaju uživala u tome što sam učestvovala na ovom prvenstvu.

M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa