7. maj 2015.7. maj 2015.
RK “MEDICINAR“

BORBA ZA EVROPU SE NASTAVLjA

ŽRK “Junior“ - ŽRK “Medicinar“ 25:26 (13:12)
U važnoj utakmici za šabačku ekipu, gde su bodovi možda presudili u plasmanu za Evropsko učešće, ostvarena je vredna pobeda.
Iako je “Medicinar“ nastupio vrlo oslabljen neigranjem Ane Radović i brzom povredom iskusne Jović, pobeda je u toliko vrednija. Igralo se malte ne celu utakmicu rezultatski izjednačeno, ali su u odlučujućim momentina Šapčanke bile prisebnije i odlučnije. Ekipu su do pobede vodile na golu Selenićeva i vrlo efikasne u napadu Vragolić, Ninković, Stojković, dok su i ostale igračice dale svoj pun doprinos pobedi.
- Iako smo u ovoj utakmici nastupali nekompletni zbog povreda dve igračice, ostatak ekipe je fenomenalno izvršio sve dogovoreno na samom terenu, kaže strateg “Medicinara“ magistar Aleksandar Savić.
ŽRK “Medicinar“: Dukić, Vragolić 7, I. Ručnov, N. Vasiljević 2, Milošević 3, Belušević, Mijailović, A. Ručnov 3, D. Vasiljević, Selenić, Jović, Mitrović, Ninković 6, Stojković 5.
Sledeći, zadnji susret u okviru super lige Srbije Šapčanke igraju najverovatnije u petak 15.05.2015. u hali Gimnazije protiv ekipe “Železničara“ iz Inđije sa početkom u 20,30 časova.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa