14. maj 2015.14. maj 2015.
KARATE: KLUB ŠABAC

PREGRŠT MEDALjA

Na Prvenstvu ŠKSS u Beogradu u hali na Banjici uz učešće 1.050 takmičara iz 73 kluba KK Šabac je nastupio sa devet boraca i osvojio po dve zlatne, srebrne i isti broj bronzanih medalja. Prvenstvo je održano u svim uzrasnim kategorijama od najmlađih do seniora.
Zlato je pripalo Dušanu Janjiću u katama a srebro u borbama u uzrastu poletarci, u katama Ignjatu Veselinoviću u katama među kadetima drugo zlato za Šapčane.
Srebro je osvojila ženska nada Ana Bojić u katama a bronze Tijana Šajinović kadetkinja u katama i Stefan Janjić petlići u katama.
Za samo 0,1 poen izmakla je medalja Teodori Mitrić a četvrto mesto je pripalo i Željku Mitroviću, peta je bila Ana Pajić a šesta Ivana Rajić.
Zadovoljni smo uspehom naših takmičara pošto je ovo bilo do sada najjače takmičenje u zadnjih pet godina, a promakle su nam još dve medalje našim propustima poput koncentracije i sportske sreće. Do letnje pauze slede još dva turnira i redovno polaganje u klubu za karate zvanja. Pripreme nastavljamo u avgustu za Svetski šampionat i Svetski Kohai kup koji se održava u septembru u našoj zemlji u Subotici, zadovoljan je trener Dejan Dašić.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa