14. maj 2015.14. maj 2015.
ZA VIKEND MOTO SKUP

SVI STE POZVANI

Moto klub “Čivija“ organizuje 11. moto skup. Generalni pokrovitelji su grad Šabac i Turistička organizacija Šapca. Kao i prethodnih nekoliko godina manifestacija će biti održana na Hipodromu.
Program počinje u petak, dočekom gostiju. Uveče će biti besplatna večera za sve bajkere, a oko 20 časova počeće rok koncert. Prvi će nastupiti Supermensi, a nakon njih AC/DC tribute band Dž. Narednog dana, u subotu, od 14 časova će biti ručak za motoriste, a od 15 igre u kampu. Defile ulicama grada počinje u 17 časova. Večernji koncert će početi takođe oko 20 časova, kada će na binu izaći grupa Predigra. Glavna muzička zvezda ovog moto skupa biće Alen Islamović koji će izvoditi pesme bendova za koje je nastupao, Divljih jagoda i Bijelog dugmeta. Pored muzičara publika će imati priliku da pozdravi i četvoricu članova MK “Čivija“ koji su na motorima prešli oko 7.000 kilometara u oba pravca, da bi 9. maja prisustvovali Danu pobede u Moskvi.
Skup će obezbeđivati Odeljenje saobraćajne policije Policijske uprave Šabac. Biće prisutni i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, koji će deliti promotivni materijal. Ovo je prvi put da se uključuje državna institucija u ovokav događaj, a sve u cilju bezbedne vožnje, poštovanja pravila i propisa u saobraćaju za što manje saobraćajnih nezgoda.
Svi ljubitelji motora i dobre rok muzike pozvani su da prisustvuju ovom događaju.
M.M.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa