14. maj 2015.14. maj 2015.
KOCELjEVA

LIGA KLIKERAŠA

Pod sloganom “Ugasite kompjutere i dođite da se klikeramo“ u organizaciji lista “Koceljevačke novosti“ u subotu je na platou ispred Sportske sale održana prva liga klikeraša.
U konkurenciji 20 takmičara nižih razreda OŠ “Mića Stanojlović“ najbolji u igranju klikera su bila braća Kojadinović, David i Nikola, dok je treće mesto pripalo Viktoru Vasiću. U višim razredima prva tri mesta zauzeli su Luka Živanović, Nemanja Jurišić i Nenad Stanojlović.
- Savremene tehnologije donele su potpunu promenu u životne navike naših najmlađih sugrađana koji slobodno vreme provode uglavnom uz kompjuter. Deca nam se više ne druže, ne igraju se napolju, ne preskaču ograde, ne trče. Sav njihov svet postale su društvene mreže i kompjuterske igrice. Stoga sam došao na ideju da ih izvedemo napolje, da im pokažemo i neke druge igrice, da izađu iz virtuelnog i upoznaju stvaran svet, da vide da ih pravi prijatelj čeka u školskoj klupi ili dvorištu škole a ne na “Fejsbuku“ ili “Tviteru“. Bilo je divno videti kako deca navijaju za svoje favorite, kako ih bodre i aplaudiraju umesto da im “lupaju lajkove“- izjavio je vlasnik i urednik lista “Koceljevačke novosti“ Veroljub Babić čiju je ideju, osim osnovne škole, podržala i knjižara “Integra“ kao sponzor ovog takmičenja.
V. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa