14. maj 2015.14. maj 2015.
MALE OLIMPIJSKE IGRE

PREVAZIĐENA OČEKIVANjA

Male olimpijske igre, za učenike od prvog do trećeg razreda osnovne škole, pod pokroviteljstvom Saveza za školski sport Srbije, održane su prošlog četvrtka u Hali “Zorka“. Više od 600 učesnika učestvovalo je u manifestaciji organizovanoj u okviru projekta Rasti zdravo grada Šapca i Sportskog saveza Šapca .
-Ponosni smo na ovaj projekat upravo zbog slike koju šaljemo Srbiji o Šapcu. Deca razvijaju zdrave stilove života i sportski duh, što će im koristiti u daljem životu. Sigurno će među njima biti nekih budućih šampiona koji će opravdati epitet da je Šabac grad sporta, rekao je zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić, koji je otvorio Igre.
Bivši rukometaš, a sada predsednik Sportskog saveza Šapca, Veselin Vuković izrazio je mišljenje da u tom trenutku nije bilo lepše slike od pune dvorane zdrave dece koja će biti budućnost Srbije.
Uroš Savić, iz Saveza za školski sport istakao je da su zatečeni tolikim brojem učesnika. Zahvalio se Šapcu što podržava manifestaciju i nada se da će se iz godine u godinu broj dece povećavati.
Savić je naveo da sve više gradova učestvuje u ovom projektu. Pobednike očekuje državno prvenstvo u Novom Sadu.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa