28. maj 2015.28. maj 2015.

RADOVIĆeva OSTAJE U ŠAPCU

ŽRK “Medicinar“ je u debitantskoj sezoni takmičenja u super ““ ligi Srbije za žene ostvario odličan rezultat osvajanjem 7. mesta. Malo je nedostajalo pa da se Šapčanke domognu “Čelendž kupa“ tj. Evropskog takmičenja.
Odmah nakon završetka sezone čelni ljudi u klubu su prionuli na posao. Naime, posle održane Skupštine i sednice Upravnog odbora zauzeti su stavovi koji će u narednom periodu odrediti dalji rad i ambicije kluba.
Jedna od odluka a sigurno najvažnija, je dogovor sa kapitenom Anom Radović da i u sledećoj sezoni predvodi ekipu “Medicinara“ u takmičenju super ““ lige.
Najbolja izgračica, MVP proteklog prvenstva, biće sigurno garancija dobrih igara i odličnog plasmana u prvenstvu.
Odlična vest je da je i sa magistrom Aleksandrom Savićem postignut dogovor da i sledeće sezone predvodi šabačku ekipu sa klupe.
Predsednik Upravnog odbora Dejan Pavlović za naš list kaže:
- Pokušaćemo da za narednu sezonu ekipu pojačamo sa 2 ““ 3 kvalitetne igračice, koje bi uz vanserijsku Anu Radović, dale našoj ekipi još veću snagu i sigurnost. Naše mlade igračice su u protekloj sezoni stekle određeno iskustvo, tako da mislim da će sledeće sezone pokazati još više. Hoću da pohvalim našu publiku, koja nas je po svim statistikama pratila na našem terenu u najvećem broju u ženskoj super ““ ligi. Pozivam ih da i sledeće sezone budu uz nas, uz obećanje da ćemo se truditi da sledeće godine ostvarimo još bolji plasman u ligi. Takođe, hoću da se zahvalim Gradskoj upravi na pomoći u funkcionisanju kluba, uz nadu da ćemo i u sledećoj sezoni, kada slavimo 40 godina postojanja kluba, dobro sarađivati.
Ostaje da sve ovo što su nam rekli iz ŽRK “Medicinar“, sačekamo i propratimo od prvog dana priprema koje će početi u avgustu i kroz takmičenje u ligi u sezoni 2015/2016.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa